Maak een vliegende start!

Grafisch totaalpakket. Één partner, één stijl voor al uw grafische uitingen.
Heeft u een (creatief) idee en zoekt u iemand die meedenkt? Iemand om mee te sparren en om uw idee te realiseren naar een grafisch vormgegeven eindproduct- of dienst?

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. Succes verzekerd!

Contact Reviews

Diensten

Design

Logo tot website
Één partner die uw logo tot website voor u kan realiseren in één stijl. Logo, visitekaartjes, flyers, folders, etiketten, beurs gerelateerde producten? Niets is onbekend terrein door meer dan 10 jaar ervaring in zowel de wereld van reclamebureaus als die van drukkerijen.

Webdesign + hosting

Websitebouw en renovatie
Op maat gecodeerde websites die geen onderhoud nodig hebben. Websites met CMS systeem die u zelf kunt onderhouden. Website renovatie van uw verouderde website.

Drukwerkbegeleiding

Begeleiding en levering
Kwaliteit en bestandscontrole. Bestand omzetten naar drukwerkbestand. Uw drukwerk bestellen en leveren op adres naar keuze. DeGier Grafische Diensten beschikt over een ruim netwerk en weet de weg naar realisatie van uw product.

Branding

Merkidentiteit bouwen
Creëren en bepalen van onderscheidende uitingen voor uw bedrijf, zoals uw logo, kleurgebruik, typografie en algemene positionering.

Strategie

Marketing- en doelgroepanalyses
Het inzetten van de juiste middelen om uw doelgroep te bereiken. Beter vindbaar door middel van SEO Google optimalisatie.

inhuren en troubleshooting

Huur DeGier in
Brede (technische) kennis en ervaring op het gebied van DTP, Printing, CTP en webdesign.

Webdesign op maat

WORDPRESS

WordPress vormt de basis van 35% van het internet. Onderhoud zelf makkelijk uw website terwijl DeGier Grafische Diensten zorgt voor het nodige onderhoud en de veiligheid.

BOOTSTRAP 5

Heeft uw website geen tot weinig onderhoud nodig en moet deze meer dienen als online visitekaartje? Laat dan een website op maat coderen met het populaire Bootstrap grid-systeem.

RESPONSIVE

Alle websites zijn altijd responsive waardoor ze zich aanpassen aan het scherm van de gebruiker. Van telefoon, tablet tot computer.

Hosting en onderhoud

DeGier Grafische Diensten kan uw website ook hosten, onderhouden en beveiligen.
Wilt u meer informatie of advies over wat voor u de beste oplossing is?

Neem contact op!

recent werk op Social Media

SUCCES VERZEKERD!